• !Font Awesome Pro 6.5.2 by @fontawesome – https://fontawesome.com License – https://fontawesome.com/license (Commercial License) Copyright 2024 Fonticons, Inc.

    Persoonlijk
    advies

  • !Font Awesome Free 6.5.2 by @fontawesome – https://fontawesome.com License – https://fontawesome.com/license/free Copyright 2024 Fonticons, Inc.

    Goedkoopste
    van NL en BE

  • !Font Awesome Pro 6.5.2 by @fontawesome – https://fontawesome.com License – https://fontawesome.com/license (Commercial License) Copyright 2024 Fonticons, Inc.

    Achteraf betalen
    bank, pin of cash

  • !Font Awesome Free 6.5.2 by @fontawesome – https://fontawesome.com License – https://fontawesome.com/license/free Copyright 2024 Fonticons, Inc.

    Gratis
    verzending

  • !Font Awesome Pro 6.5.2 by @fontawesome – https://fontawesome.com License – https://fontawesome.com/license (Commercial License) Copyright 2024 Fonticons, Inc.

    Bezoek onze
    showroom

Uw goedkoopste partner voor luidsprekers van alle merken

Uw goedkoopste partner voor luidsprekers

NX 945 A Nieuw !

Eindelijk is de houten versie aanwezig, een aanvulling op de gehele NX serie RCF !

Deze top haalt de 135 db !

De NX 945-A is op meesterlijke wijze ontworpen om geweldige audioprestaties en veelzijdigheid te leveren voor intensieve audiotoepassingen.

De combinatie van neodymium-transducers – 4″ titanium compressiedriver, 15″ woofer – tweekanaalsversterker van 2100 W en de True Resistive Waveguide met constante richtingsgevoeligheid produceert een coherente dekking van 100° x 60° voor het luistergebied met maximaal 135 dB SPL, vervorming- gratis geluid. Gebruikt als stand-alone luidspreker voor een FOH-systeem, satelliet (met subwoofer), podiummonitor of in een vliegtuig, biedt de NX 945-A hoge prestaties en betrouwbaarheid in een compacte behuizing.

Ontworpen om de meest flexibele luidspreker in zijn klasse te zijn, beschikt hij ook over meerdere bevestigingspunten voor vaste installatie. Door de eigen FiRPHASE- en Bass Motion Control DSP-verwerking van RCF samen te voegen, perfect afgestemd op elk model, zal het publiek absolute helderheid en een diepe, krachtige basrespons ervaren.

De slanke kast maakt gebruik van een speciaal polypropyleencomposietmateriaal met een interne versteviging met M-beugel, waardoor hij gemakkelijk te dragen en veilig te installeren is op een paal, gevlogen, aan de muur of op een truss met behulp van de meerdere beschikbare bevestigingspunten.

Functies

Tot 135 dB geluidsdrukniveau

2100 W klasse D dubbele versterking

45-20.000 Hz lineaire frequentierespons

4″ titanium/neodymium compressiedriver

15″ neodymiumwoofer

FiRPHASE nul graden fase-technologie

Bass Motion Control wooferexcursiebeheer

KRACHT DIE BEWEEGT

De krachtigste versterker in zijn klasse. De verbeteringen van RCF in het transducerontwerp maken ze sterker en krachtig, zodat de versterker de evolutie volgt. Met een vermogen van 2.100 watt is de 2-kanaals ART 9 Klasse-D-versterker 50% krachtiger dan eerdere modellen en kan hij extreem hoge geluidsdrukniveaus beheren met een ultrasnelle aanval, realistische transiĂ«nte respons en een zeer laag warmteverlies. ART 9 is zeer energiezuinig, waardoor er geen koelventilator nodig is – de versterker is bevestigd aan een solide aluminium warmtewisselaar aan de achterkant van het apparaat – zonder bewegende delen. Doordat de versterker fysiek verbonden is met het interne frame, zit hij stevig en solide in de kast. Het ingangscircuit is voorzien van een nieuw ontwerp met lage vervorming en een geavanceerde veiligheidsbegrenzer, waardoor het ware karakter van het ingangssignaal op alle niveaus behouden blijft. Alle ART 9-versterkers zijn ontworpen volgens EN62368-1 voor maximale veiligheid en beschikken over een schakelmodus-voedingssectie die een hoog rendement combineert met een minimaal gewicht.

Bij het zoeken naar een uitgebreide bas met verbeterde prestaties vonden de RCF-ingenieurs een manier om het hoogdoorlaatfilter te verwijderen en te vervangen door een vooruitstrevende aanpak. Introductie van BMC (Bass Motion Control), de nieuwe geavanceerde functie voor het beheer van wooferexcursies. ART 9 met BMC kan de laagst hoorbare frequenties verwerken zonder de stabiliteit van de woofer te beĂŻnvloeden, met uitgebreide lineariteit en betere geluidsintegriteit.

De BMC-methode werkt door een volledige kaart te maken van het dynamische gedrag van de woofer, om zo een aangepast algoritme te genereren dat alleen overmatige excursies beperkt. Dit geeft de transducer totale vrijheid van signaalreproductie. Wanneer hoogdoorlaatfilters normaal gesproken voorkomen dat de beweging van de woofer destructief wordt, maar het fasegedrag veranderen, overtreedt het nieuwe BMC-algoritme de conventionele regels. In combinatie met FiRPHASE-technologie biedt ART 9 een niveau van DSP-audioprestaties dat nog nooit is bereikt in deze reeks luidsprekers.

NIEUWE PARADIGMEN IN ELEKTRO-AKOESTIE

Het geavanceerde ontwerp van ART9 ligt in de behuizing van de luidspreker. De nieuwe True Resistive Waveguide is het resultaat van verschillende verfijningen in het ontwerp van zowel de transducers als de geventileerde poorten met eindige-elementenanalyse en constante metingen in echovrije RCF-kamers. Dankzij de FiRPHASE-technologie, de nieuwe vorm en de plaatsing van de poorten fungeert de speaker nu als één ideale bron voor een perfect geluidsbeeld. Akoestisch gezien bootst de TRW-golfgeleider een resonantievrije, pure resistieve belasting na, waardoor de hoogfrequente vervorming van een klassieke hoorn wordt verminderd. Met zijn asymmetrische geluidsvorming zorgt de dekkingshoek van de golfgeleider voor een constante richtingsgevoeligheid voor het gehele luistergebied en een verbeterd stereopanorama.

 

 

+

Prijzen of meer informatie ontvangen?

Offerte aanvraag productpagina

  • !Font Awesome Free 6.5.2 by @fontawesome – https://fontawesome.com License – https://fontawesome.com/license/free Copyright 2024 Fonticons, Inc.info@speakerkoning.nl
  • !Font Awesome Free 6.5.2 by @fontawesome – https://fontawesome.com License – https://fontawesome.com/license/free Copyright 2024 Fonticons, Inc.+31 (0)614011675
  • !Font Awesome Free 6.5.2 by @fontawesome – https://fontawesome.com License – https://fontawesome.com/license/free Copyright 2024 Fonticons, Inc.Spoeleind 14
    5685 EG Best

Gerelateerde producten

Over Speakerkoning

Hoi, ik ben Aart van de Wouw, de enige echte speakerkoning!

Ik geef u graag persoonlijk advies en ben uw partner voor alle speakers
en professionele oplossingen geluid, PA en muziek.

  • !Font Awesome Free 6.5.2 by @fontawesome – https://fontawesome.com License – https://fontawesome.com/license/free Copyright 2024 Fonticons, Inc.We vermelden geen prijzen op de website, maar maken graag een offerte op maat voor u
  • !Font Awesome Free 6.5.2 by @fontawesome – https://fontawesome.com License – https://fontawesome.com/license/free Copyright 2024 Fonticons, Inc.U krijgt altijd de beste prijs en service
  • !Font Awesome Free 6.5.2 by @fontawesome – https://fontawesome.com License – https://fontawesome.com/license/free Copyright 2024 Fonticons, Inc.Stuur gerust een mail naar info@speakerkoning.nl
  • !Font Awesome Free 6.5.2 by @fontawesome – https://fontawesome.com License – https://fontawesome.com/license/free Copyright 2024 Fonticons, Inc.Of bel of whatsapp naar +31 (0)614011675
  • !Font Awesome Free 6.5.2 by @fontawesome – https://fontawesome.com License – https://fontawesome.com/license/free Copyright 2024 Fonticons, Inc.Kom op de koffie in onze showroom in Best (op afspraak)
De speakerkoning Aart van de Wouw

Dit zeggen onze klanten over ons

Open chat
1
Whatsapp ons , binnen 4 uur reactie
Scan de code
We helpen u graag !